Noha ugyanúgy a moszkvai éjszaka színei ihlették a Rolls-Royce Cullinan Black&Bright modelleket, mint a 2019-ben a Wraith kupé esetén piacra dobott hasonló limitált szériánál, most más színeket választottak ki: türkiz, narancsmetál, alkonyatlila, kovácsolt sárga és magmavörös. Nem véletlen egyébként, hogy felelevenítik a Black&Bright nevet, hiszen az akkor az autókat elkapkodó vásárlók fejezték ki az igényüket egy hasonlóan különleges szabadidő-autóra, és meg kellett várni a Cullinan Black Badge érkezését.

Az utastérben is a karosszéria színe dominál, a hangulatvilágítást is erre programozzák – természetesen lehet változtatni az árnyalatot –, a műszerfal burkolatát 21 napig tart elkészíteni. A látható karbonra fényezik az egyedi mintát, az ezt követő lakkozást hagyják 72 óráig száradni, majd kézzel átpolírozzák az elemet, és ezt hatszor ismétlik meg a megfelelően mély hatás elérése érdekében. A küszöbburkolatokon a Black and Bright. Создано специально для Rolls-Royce Motor Cars Moscow felirat olvasható.

Orosz vásárlóknak értékesítik az autókat, amelyeket az Ukrajna Hotel aljában lévő Rolls-Royce Moszkva autókereskedésben lehet megvásárolni. A vételárat nem közölték.