Tartotta magát az ígéretéhez a Smart márka, és elkészítette a ForJeremy nevű tanulmányautó bárki számára megvásárolható változatát, azonban a Los Angelesi autóhoz képest sokkal kisebb méretűek a szárnyak.

A Jeremy Scott divattervező által kreált autó egyébként nem csak szárnyaszegett, de kevésbé látványos is lett: széria felnik, a színösszeállítástól eltekintve teljesen hétköznapi belső. Azonban a különleges ezüst színűre festett Tridion-cella és egyéb kiegészítők azért némi exkluzivitást eredményeznek.

És alaposan megdrágítják a csak kupé karosszériával választható ForJeremy-t, ami egyébként is csak három változatban lesz elérhető. Egyedüli benzinesként a 102 lóerős, Brabus változat jelenti az alapot 33 333 eurós áron, a 75 lóerős Electric Drive változat 34 800 euróba kerül, a Brabus tuningos elektromos hajtással (82 LE) 40 600 euró a vételár. Így lesz tehát a divatautóból haute couture…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!