A Ferrari ugyan nem reagált a Ford megkeresésére, miszerint az Olaszország egyesítésének évfordulója miatt F150 névre keresztelt Formula-1-es versenyautó neve túlzottan hasonlít az F-150-es pickupra.

Amikor azonban a Ford bejelentette, hogy beperelte az olaszokat egy amerikai bíróságon védjegy-sértés miatt, a Ferrari gyorsan lépett. Bár az is lehet, hogy visszatért a sziesztából a cég ügyvédje, azt azonban állítják, hogy postázták a választ. Ennek ellenére villámgyorsan átnevezték az F1-es gépet F150-ről F150 th Italia-ra, és hivatalos közleményben többször is megjegyezik, hogy még véletlenül se akartak jogi vitába keveredni a Ford konszernnel, és hogy ők soha nem akarták kereskedelmi forgalomban kapható terméken használni az F150 nevet, az csak egyfajta belső kód.

Visszakozott a Ferrari, átnevezték a Formula-1-es autójukat, nehogy a Ford pereljen Visszakozott a Ferrari, átnevezték a Formula-1-es autójukat, nehogy a Ford pereljen

Kérdés, mi lesz a www.ferrarif150.com weboldallal, amelyet a Ford külön meg is említett a keresetben. Lehet, hogy ezzel még nem ért véget a dolog.