A 20 éves Will Shao nem úgy képzelte el az este befejezését, hogy az újságokba kerül produkciójával. A 23 éves iskolatársától kölcsönkapott Lamborghini Gallardót egy 19 éves barátnőjének társaságában vezette, és minden bizonnyal a hölgynek próbált meg imponálni, amikor elveszítette uralmát az autó felett.

Először egy taxinak csapódott az olasz szuperautó, majd egy falnak, és egy oszlopon akadt fenn végül. A helyszínre kiérkező mentősöknek egy órába telt a 19 éves női utas kiszabadítása, ő lábtörést szenvedett, az autóvezetőt két óra után tudták csak kiszedni a roncsból – neki is a lábai sérültek, de olyan súlyosan, hogy intenzív osztályon ápolják. A taxi 36 éves vezetőjét megfigyelésre kórházba szállították, férfi utasának kézsérülését a helyszínen ellátták. Az autó tulajdonosa, Brendon An örül annak, hogy barátja túlélte a balesetet, az autó miatt nem aggódik, azt a Kínában élő családjától kapta ajándékba egy évvel ezelőtt, hogy ausztráliai tanulmányai alatt is tudjon valamivel közlekedni. Valószínűleg nem fog sokáig autó nélkül maradni…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!