Bobo, a cocker spániel arra lett kiképezve, hogy kiszagolja a legjobb üzletet – állítja a CarGurus weboldal. Hat hónap kemény munkával sikerült beidomítani az ember legjobb barátját arra, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat.

A Wiltshire-ben található Castle Combe versenypályának elege van az egész Brexit-mizériából, és kikiáltotta a Castle Combe Circuit Királyságot. Önálló nemzetként F1-es verseny rendezésére is pályáznak.

A brit gyökerekkel rendelkező kínai MG márka a cég reklámszlogenjét (Színesítsd az utat) megfogadva olyan abroncsokat kínál az MG3-as kisautóhoz, amelyek használata esetén megfestik az utat. Az ügyfelek választhatnak piros, kék, zöld alapszínek közül, megfelelő felár ellenében bármilyen szín is elérhető.

A Škoda viccnek szánja, de valóban hasznos lehet az az üdvözlőfény, amelyen keresztül üzenni lehet a sofőrnek, például hogy ne felejtse el sétálni vinni a kutyát, vagy hozzon a boltból két kg krumplit, vagy hogy kedd lévén vigye ki a kukát a ház elé.

A Toyota rögtön többfunkciós ötlettel állt elő április 1-jére. A PieAce nevű személyszállító egyfelől egy kabrió buszlimuzin, másfelől a hátuljában piték melegen tartására szolgáló fiókot is elhelyeztek. A prototípus egy kilencszemélyes változatból készült, de a Toyota szerint különösebb gond nélkül megvalósítható az átalakítás a 12 személyes kisbuszból is – persze virtuális átalakításról van szó.

Herczig Norbert, a MOL Racing Team pilótája az elmúlt években négy magyar bajnoki címmel bizonyította rátermettségét és tehetségét a pályán. Azonban április 1-je közeledtével a Volkswagen úgy gondolta, ideje letesztelni a Polo GTI R5 volánja mögött minden körülmények között higgadt és körültekintő versenyzőt a gyorsasági szakaszok világán kívül is. A Sport TV Mai helyzet című műsorába vendégként érkezett a pilóta, a többit pedig az alábbi videóban láthatják.