A MyHyundai (az én Hyundai-om) program két fő elemből áll: a szolgáltatás egyik oszlopa az ajánlatokat, újdonságokat, híreket, érdekességeket tartalmazó, személyre szabott internetes felület, a másik pedig az autón elvégzett karbantartásokat, beavatkozásokat, és ezek kilométeróra-állásait nyilvántartó chipkártya. Utóbbit 2011. január 1-jétől az összes, új Hyundait választó ügyfél automatikusan, visszamenőlegesen megkapja, de minden, 2008-nál nem régebben vásárolt Hyundai modell (és annak tulajdonosa) is lehetőséget kap a rendszerben való regisztrációra.

A MyHyundai az adott ügyfél személyes igényeihez, illetve autója típusától, futásteljesítményétől és életkorától függő szükségleteihez igazított ajánlatokat, emlékeztetőket kínál, mindezt az ügyfél személyes MyHyundai weboldalán keresztül. Mindenekelőtt elektronikus szerviznaplóként szolgál, amelyben a márkaszervizek a karbantartással és az 5 éves garancia érvényességével kapcsolatos minden szükséges adatot rögzítenek. A gépkocsi chip-kártyán nyilvántartott bizonyos adatait – pl. kilométer-számláló állását – az ügyfél is frissítheti. Ez részben a szervizelés (és az azokra emlékeztető riasztások) időzítése, részben a testre szabott ajánlatok pontosítása miatt lényeges.

Nem csak az autóhoz, hanem az autózáshoz, utazáshoz kapcsolódóan is tud újat nyújtani a MyHyundai program: egy sor szolgáltatás (az ügyfelek érdeklődési körétől függően éttermektől lapkiadókig, szállodáktól utazási irodákig) igénybe vételére biztosít ugyanis kedvezményes, exkluzív lehetőségeket, illetve azokhoz kapcsolódó, személyes tájékoztatást a tagoknak. A rendszer most épül ki egész Európában, így a tervek szerint rövid időn belül a kontinens bármelyik Hyundai szakműhelyében egyetlen mozdulattal, az ügyfélkártyát leolvasva előhívhatók lesznek az adatok. Ha tehát nyaralás vagy kiküldetés közben válik aktuálissá egy szervizlátogatás, az ugyanolyan rugalmasan és hatékonyan lesz intézhető, mint itthon. A MyHyundai kártya átruházható és nem csak a magán-, de a flottás ügyfeleket is képes kiszolgálni.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!