Nyugtalanító és szomorú hálaadási sztori került elő, melyben egy zavart nő hat órán át kínzott egy parkoló autót mindenki – és a biztonsági kamera – szeme láttára.

Az autó Stacy Omelianoffé, de az elkövető nem ő volt. Omelianoff kocsival érkezett a barátja Koreatown-i lakásához Los Angelesben, november 24-én. Leparkolta az autót, és felment ünnepeli a társasággal, miközben megjelent egy másik nő, és módszeresen kínozni kezdte a kocsit – megállás nélkül, hat órán keresztül. Mindezt egy biztonsági kamera rögzítette. Az esetről a helyi KTLA hírcsatorna forgatott anyagot:

A nő felvágta a gumikat, felmászott a tetőre és megtaposta, összetörte és kirángatta a helyéről a hűtőrácsot, megrugdosta a kocsi oldalát, az ablakokat betörte, majd jött a legnyugtalanítóbb rész: letépte az ablaktörlőt, és összekaristolta vele a karosszériát, kusza betűket és értelmetlen szavakat karmolva a fényezésbe.

A kínzás hajnali három körül kezdődött, és hat órán át tartott. Közben felkelt a Nap, felébredt a város, előkerültek a járókelők, de senki nem mert szólni a nőnek, míg végül valaki kihívta a rendőrséget, akik elfogták a kínzót, és kórházba szállították 72 órás megfigyelésre.

Omelianoff nemrég 500 dollárért szereltette meg a kocsit, és hogy még nagyobb legyen a baj, nemrég veszítette el az állását is. Biztosítása nincs. A tettes pedig nyilvánvalóan komoly mentális problémákkal küzd. Ebben a történetben mindenkinek segítségre van szüksége.