Hivatalosan csak holnap debütál majd az Infiniti márka új, középkategóriás autója, az új névadási rendszer szerint Q50-es névre keresztelt autó, amely a G-sorozat szedánját váltja hamarosan.

Az első képek az Infiniti kanadai weboldalán voltak láthatóak egy rövid ideig, majd néhány egyéb sajtófotó is felkerült az internetre, így kívül-belül megismerhetjük az új prémium sportszedánt.

Rágyúrtak az eddig is meglévő domborulatokra, a hűtőrács is kicsi nagyobb lett, de azért nem éri el az új Lexus IS szintjét. A műszaki tartalomról egyelőre nincs hivatalos információ, azaz nem tudjuk, lesz-e a 3,7 literes benzinesnél illetve a 3,0 literes dízelnél kisebb erőforrás, ami biztos jót tenne az értékesítéseknek Európában. Korábban szó volt arról, hogy Mercedes-erőforrásokkal is elérhetőek lesznek az Infiniti modelljei, de nem tudjuk, mikortól kezdve. Hamarosan lesz bővebb információ az autóról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért