A Berda József utcai ingatlanon a működő tanpálya és szolgáltatóház mellett épült fel az új központ, ahol a teljes adminisztráció és a telefonközpont is helyet kap, és bővült az ügyfélszolgálat is.

A zártkörű megnyitó alkalmával csatlakozott az E-Mobility Networkhöz a Magyar Autóklub. A Benda József utcai műszaki állomáson elektromos jármű-töltőoszlopot helyeztek üzembe, amelyet többek között a Magyar Autóklub flottáját hamarosan gyarapító elektromos autó is használni fog. E mellet aláírták azt a megállapodást is, amelynek értelmében az Autóklub húsz szervizállomása csatlakozik a Magnetti Marelli beszállító európai Check Star szervizhálózatához.

Mindez része annak a megújulási folyamatnak, melynek első elemei a szervezet megújuló arculata, az online megjelenés és szolgáltatások korszerűsítése, és – nem utolsó sorban – az Assistance szolgáltatások további modernizációja. A Berda Jószef utcai telephelyen például 2012 elején a diákok oktatására kerékpáros KRESZ-élményparkot alakítanak ki.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!