A Hottest Cars in India facebook-csoporton bukkantak fel a képek, amelyen a Mercedes Ener-G-Force elnevezésű tanulmány stílusában átépített Tata Xenon pickup látható. A 2012-ben bemutatott Mercedes tanulmány célja az volt, hogy a 2025-ös év G-osztályát előlegezze meg a nagyközönségnek, de kevés az esély arra, hogy ebben a formában megvalósuljon.

De nem kell egy évtizedet várnia annak, aki az Ener-G-Force-ra vágyik, elég, ha megfelelő szakembereket ismer, ahogy azt az itt látható Tata Xenon pickup is bizonyítja. Ahhoz képest, honnan indult az ismeretlen építő, legalábbis a jármű orrán jó munkát végzett. Azt követően is leginkább az jelenti a gondot, hogy nem kombi, hanem platós a karosszéria, és például a lenyitható hátsó ajtó miatt meg kellett tartani a függőleges hátsó lámpákat.

Az első, gyárilag is Mercedes-megjelenéssel rendelkező Tata pickupokhoz képest mindenképpen előrelépés, ami itt látható.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!