Az Edgar M GmbH nem kevesebb, mint három éven keresztül munkálkodott a nagy művön, amely egy tetőtől-talpig Swarovski kristályba öltöztetett Rolls-Royce Silver Cloud II veteránautó.

Az egymillió darab kis kristályt egyenként, kézzel helyezték el a karosszérián, az eredmény egyfelől lenyűgöző, hiszen a fénytörés miatt a szivárvány színeiben pompázik a gyönyörű vonalakkal megáldott limuzin. Másfelől azonban sokan felteszik a kérdést: muszáj volt ezt tenni az önmagában is csodaszép Rolls-Royce limuzinnal? Ezt majd nem lehet olyan könnyen visszaalakítani, mint a Nincs kettő négy nélkül című eposzban látható darabot…

Az autót egyébként most mutatták be ünnepélyes keretek között Münchenben, ahol a Four Seasons szállodában lesz kiállítva az augusztusi árverésig. Az ott befolyó bevételt teljes egészében a Help in Motion alapítványnak utalják át, ez a jótékonysági szervezet rászorulóknak biztosít orvosi ellátást, és drogfüggőkön is segítenek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!