A Formula–1-rajongóknak ismerősen csenghet Adrian Sutil neve, a német versenyző ugyanis karrierje során 128 versenyen vett részt a „száguldó cirkuszban”. És mint kiderült, a magánéletben is szeret gyorsan vezetni…

Az F1-es sofőrökre általában igaz, hogy míg a versenypályán megőrülnek, addig a magánéletben, nyugodt, higgadt, visszafogott sofőrök, akik egy sárgán sem szívesen mennek át.

Talán pont azért van ez, mert a versenyzésivágyukat kiélhetik a pályán. Vannak azonban kivételek.

Ilyen Adrian Sutil, aki nem először kerül a címlapokra azzal, hogy méregdrága autót tör. Az alábbi azonban különösen fájdalmas.

A korábbi Spyker-, Force India- és Sauber-pilóta ugyanis most egy 2.2 millió dollárt érő McLaren Senna LM-autót tört rommá, amiből így már csak 19 darab létezik a világon.

A Yahoo beszámolója szerint az F1-es versenyző nem ismerte el, hogy valóban ő törte össze az autót, de több képen is látható volt a baleset helyszínén, ami gyanús véletlen volna.

Ezen felül az ütközésről csupán annyit tudunk, hogy Monacóban történt, nagy sebességnél, és hogy a McLaren sajnos totálkáros lett, de a balesetben senki nem sérült meg.