A lépcsős hátú Swift már csak az indiai piacon létezik, ahol dZire utónévvel kínálják a helyi adószabályok miatt 4 méteres hosszúságú karosszériaváltozatot. Amíg az ötajtós Swift már bemutatkozott, az új lépcsős hátú csak márciusban lesz hivatalos; egy különösen gazdagon felszerelt Allure nevű különszériával búcsúztatják az eddigi autót.
allure2
Küszöbborítás, némi matrica dekoráció és sok krómdísz teszi különlegessé a külső megjelenést, de az igazi nagy újdonság belül van. Az üléseket és a kormányt bőrrel kárpitozzák, előbbinél steppelt díszvarrással, utóbbinál két színnel dobják fel a megjelenést. Ezen kívül az utastér több pontján famintázatú fóliával teszik elegánsabbá a hangulatot, az i-re a pontot pedig a hátsó ülésekhez mellékelt, az Allure nevet mutató kispárnák teszik fel.
allure3
Műszakilag nincs újdonság, tehát 1,2 literes 84 lóerős vagy 1,3-as, 75 lóerős turbódízellel létezik a legmagasabb, ZXi felszereltségből készített Maruti Suzuki Swift dZire Allure, amelynek az árait nem közölték, csak azt, hogy egyedüli extraként mélynyomós Nertz hifivel lehet majd kiegészíteni a gazdag felszereltséget.

allure4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!