Több, mint ötven csodás jármű regisztrált a rendezvényre. Az eső sem riasztott vissza senki, az öt évestől a szépkorúakig terjedő korosztály látogatta a kapuvári Kresz Parkban rendezett eseményt. Fotó: Németh Ferenc

A rendezvényen a környék legszebb veterán és épített-tuning autói gyűltek össze. Több, mint ötven csodás jármű regisztrált a rendezvényre. Az eső sem riasztott vissza senki, az öt évestől a szépkorúakig terjedő korosztály látogatta a kapuvári Kresz Parkban rendezett eseményt.

A két fiatal szervezőnek Varga Dávidnak és Tremmel Bálintnak szenvedélye az autók. Jó hangulat uralkodott és a fiúk kedvenc zenéi szóltak aznap, ahol sorra regisztráltak a szebbnél szebb járművek. Dávid az igényesen átalakított autókat preferálja, neki egy Audi A4 B5-ös autója van, Bálint a letisztult, elegáns veterán vonalat képviseli, ő egy egyedi Škoda 120 L büszke tulajdonosa. Ez az autó a gyárból egyenesen Kapuvárra érkezett annak idején és Bálint egy idős házaspártól vásárolta meg, akik az első tulajdonosai voltak.

A program kiegészült hengerfejdobó, felnikitartó megmérettetéssel, alkatrész felismerő és autó szépségversennyel is. Egy sárga Škoda 110 R Coupe és több Buick is magára vonta a figyelmet.
Egy fekete Audi A4 B 7-tel érkezett Potyondi Márk az eseményre, aki elmondta: – Tavaly júniusban vettem meg mindennapi ingázásra az autót. Két hónap használat után úgy döntöttem, megépítem. Jelenlegi állapotát március környékére érte el, és Magyarország egyik legnagyobb találkozóján az Automobil és Tuning Show-n debütált.