A luxus és a Land Rover Defender normál esetben nem említhető egy lapon, de a brit Carisma Auto Design szerint ezen könnyen lehet változtatni. Feltéve, hogy az embernek van elég pénze, és elég jól tud gépelni a pattogósan rugózó terepjáró hátuljában.

Annak érdekében, hogy a minimum font-milliomos vásárló megtartsa inkognitóját, az átalakítások csak a belső térrel korlátozódnak, és megfelelően sötét fóliázás tartja távol a kíváncsi pillantásokat. Minden tekintetben a megrendelő igényeit teljesítik, és csak a legnemesebb anyagokat használják – például olyan bőrt, amely olyan tehenektől származik, amelyek soha nem kerültek kapcsolatba szögesdróttal.

Mivel Angliáról van szó, a fotelok és a számítógépek mellett azért puskatartó is van a fedélzeten – no nem a kellemetlen autósok és motorosok távol tartására, hanem azért, ha netán vadászni vagy agyaggalamb-lövészetre támad kedve a kedves tulajnak. Már ha a 42 colos képátlójú monitorokon való filmnézést vagy épp munkát. Azt nem árulják el a Carisma Auto Design szakemberei, mennyibe kerül egy ilyen átalakítás, hiszen az mindig az egyedi kívánságoktól függ.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!