A parkolószolgálat Magyarországon nem olyan megszokott szolgáltatás, az Egyesült Államokban azonban annál inkább. És nem véletlenül féltik sokan ilyenkor a kocsijukat…

Sok helyen ugyanis fiatal, diákmunkásokat vesznek fel ilyen feladatra, hiszen nekik nem kell sokat fizetni, a fiatal srácok azonban, ha meglátnak egy kicsit különlegesebb autót, néha szeretik elvinni egy próbakörre azokat parkolás előtt.

A legtöbb esetben csak amiatt bosszankodhat az autós, hogy gyanúsan több kilométer van a kocsiban, mint mikor leadta.

Ez pedig a rosszabb esete…

Az este végeredménye (Fotó: Reddit/kingbabyy)

A beszámoló és a videó a Reddit nevezető közösségi oldalra került fel. A tulaj állítja, ez is egy átlagos estének indult, elmentek a barátnőjével vacsorázni, a parkolószolgálat emberének pedig odaadták a Tesla Model S-t.

Mikor kijöttek, akkor viszont szóltak, akadt egy kis próbléma.

A fiú ugyanis parkolás helyett a kocsi „Cheetah Launch Mode-ját” próbálgatta, amivel 3 másodperc alatt gyorsul a Tesla 0-ról 110-re.

Mindezt azonban a szűkös parkolóban tette, és el is veszetette az irányítását a kocsi felett, ami így átvágódott egy betonelválasztón.

A nyomozás már folyik az ügyben, és mivel a videó felvétele adott, valószínűleg elég egyértelmű lesz a végeredmény. Ami biztos, hogy parkolószolgálatnál ez a fiú már nem dolgozik többet…