Véletlenül sem szeretnénk olcsó, szőke nős viccekbe kezdeni. De ha akarnánk, ez a videó tökéletes alapot szolgáltatna.

Kaliforniában, az Egyesült Államokban járunk, ahol Samuel Kiwasz mit sem sejtve készülődött a reggeli edzéséhez. Abban a pillanatban azonban, ahogy felszállt a futópadra, hogy bemelegítsen, történt valami, amire garantáltan nem számított.

Érkezett szemből egy Mercedes-Benz GLC. Az autót egy szőke hölgy vezette, aki úgy szállt ki a kocsiból ezt követően, mintha ez lett volna a világ legtermészetesebb dolga.

A ktla.com beszámolója szerint a hölgy megkérdezte a futópaddal együtt elütött férfit, jól van-e, majd miután az igennel felelt, azonnal vissza is akart szállni a kocsijába.

Ezt végül a terem tulajdonosa akadályozta meg, aki az óriási zajra kirohant irodájából, és félt, hogy a hölgy nem szeretne felelősséget vállalni, és azonnal elrohanna, ha engendék visszaülni a kormány mögé.

Bár a videó alapján úgy tűnik, a sofőr összekeverte a pedálokat, a hölgy állítja, ő fékezett, csak az autó nem állt meg.

Azt mindenesetre finoman szólva érdekesnek találták a kiérkező rendőrök, hogy az autós mezítláb vezette a Mercedest, és egyáltalán nem viselte meg a baleset…