A Suzuki és a Toyota stratégiai partnerségének köszönhetjük a Suzuki Invicto nevű luxus egyterűt, az Indiában most piacra dobott autó ugyanis nem más, mint egy átmárkázott Toyota Innova Hycross – kényeztető belső kialakítással. Utóbbi indoka, hogy nem a normál autókat áruló Maruti hálózatban, hanem az amellett létező Nexa prémium-kereskedésekben lehet megvásárolni az újdonságot.

Csak a 2,0 literes benzinmotort használó, 184 lóerő rendszerteljesítményű 5. generációs öntöltő hibrid hajtással árulják a Suzuki Invicto-t, 2 felszereltség van. Alapesetben nem járnak kerékjárat-burkolatok, hátsó szélvédőfűtés, az utastér 8 személyes középen és hátul 3 személyes paddal. A magasabb szinten a második sorba 2 kartámaszos fotel kerül. Alapszinten 8 colos a központi érintőképernyő és csak kábeles telefoncsatlakoztatásra van lehetőség, a magasabb szinten járó 10 colos érintőképernyős fejegységnél már vezetéknélküli csatlakoztatás is van. A karosszéria hossza 4755 mm, szélessége 1850 mm, magassága 1790 mm, ehhez 2850 mm-es tengelytávolság tartozik.

A műszerfalat rézszínű díszekkel teszik látványossá, a magasabb felszereltséghez akkora tetőablakot adnak, amely még a második sor felett is tart. A Suzuki Invicto alapmodellért 2 479 000 rúpiát, azaz 10,5 millió Ft-ot kérnek, míg a kényeztető belsővel ellátott luxusmodellért 2 842 000 rúpiát, azaz 12 millió Ft-ot kell fizetni. Noha csak most mutatták be a modellt, arra már június közepe óta gyűjtik a megrendeléseket – eddig 6200 példányt értékesítettek.