20 évvel ezelőtt lépett hivatalosan a kínai piacra a Bentley, ebből az alkalomból a Mulliner műhely összesen 80 különleges autót épít, amelyekkel híres londoni helyeket idéznek meg. 4 modellsorozatból készül az 1-től 20-ig számozott autó, amelyek közös jellemzője a 4,0 literes V8-as biturbó.

The Guard
A királyi családra vigyázó Royal Guards egyenruháját viseli a Continental GT, azaz piros a karosszéria és fekete a tető. A karbon légterelőket feketére fényezik és szürke díszcsíkot festenek rájuk, az utastérben háromszínű bőrkárpitot használnak, fekete gyapjúszőnyegek kerülnek a padlóra. Az egyenruha gombjait idézik az aranyozott szellőzőnyílás-elzáró gombok, a Bang&Olufsen hifi hangszóróinak burkolata fekete és arany színű.

The Carnaby
A Continental GTC kabrió a Soho-ban található Carnaby utca hangulatát próbálja visszaadni, ennél 4 szín közül választhat az ügyfél – Radium, Jetstream II, Orange Flame, Onyx –, a 22 colos felnik feketék, és a karosszériához hasonlóan fehér díszcsíkot viselnek. Az utastérben kétszínű díszvarrással és gyémántvarrással dobják fel a fekete bőrkárpitot.

The Pall Mall
A királynő uralkodásának arany jubileumára, 2002-ben készített limuzinra emlékeznek ezzel a Flying Spur-rel, ugyanazt a fényezést kapja a karosszéria, és csillogó krómokat látni mindenfelé. A négyszemélyes utastérben elöl és hátul eltérő árnyalatú kék bőrkárpitot használnak arany csövezéssel, a fabetét vegyesen nyílt pórusú és fényesre lakkozott mogyorófából készül, a műszerfalon és az üléseken is megjelenik a korona-motívum.

The Savile Row
A szabóiról híres londoni utca lett a témája a Bentaygának, ennek megfelelően a belső kialakítás lett igazán különleges. Többféle minőségű és színű bőrt használnak kontrasztos díszvarrással, amelyhez először párosítanak modern kori autón szilfa betéteket. Zakót és nyakkendőt jelenít meg a jelvény, amely az utastérben és a karosszéria külsején is megjelenik.