Arra lettek figyelmesek a kínai Ningbo városában szolgálatot teljesítő rendőrök, hogy egy Ferrari 458 Italia erősen csalinkázva halad a főúton, ezért a szemmel láthatóan ittas autóvezető után eredtek nagy gázzal, megkülönböztető jelzést használva.

Egyedül azzal nem számoltak a rend derék őrei, hogy a Ferrari sofőrje a fékre tapos és megáll egy híd közepén. A helyi gyártású Zhengzhou-Nissan pickupnak a fékrendszere közel sem olyan teljesítményű, mint az olasz sportkocsié, ezért a rendőrök lezúzták az autó hátulját. Az egyik rendőr könnyebben megsérült, ezt leszámítva csak anyagi kár keletkezett, a rendőrségi Nissan totálkáros lett, a Ferrari helyi büntetőadók miatt 175 millió Ft-os árának köszönhetően meg lesz javítva. A részeg sofőrt egyébként letartóztatták. Arról nincs hír, hogy kit tartanak felelősnek a balesetért; a rendőri felszólításra megálló sofőrt, vagy a követési távolságot be nem tartó rendőrt.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!