Bár a sorompó a síneknél arra lett kitalálva, hogy megvédje az autósokat, mostanában mégis egyre több olyan szituációval találkozunk, mikor a sorompó miatt szorulnak be az autósok a száguldó vonat elé. És valamiért úgy gondolják, a sorompó többet ér, mint az autójuk és az életük…

Persze, ilyenkor azonnal elkezd pánikolni az ember, de azt azért feltételeznénk, hogy ilyenkor jobb ötlet például áttörni a sorompót, mint csak állni, és várni a csodára.

Az alábbi Mini tulaja is sajnos nagyon későn kapcsolt, és miután a sorompótörés eszébe sem jutott, és úgy érezte, nem férne el mellette a vonat, a mögötte álló autós tanácsára elkezdett menekülni.

Csak sajnos addigra odaért a vonat, így egyenesen beleszaladt a kocsival…

Az első hírek arról szóltak, hogy ekkor már nem ült a kocsiban a sofőr, de ahogy az a videón látszik, sajnos nem volt annyi rutinja, hogy legalább kiszálljon a kocsiból.

Az őrangyala viszont vele volt, a wsvn.com beszámolója szerint ugyanis apróbb sérülésekkel megúszta a bizonytalan autós az esetet. Igaz, a Mini totálkáros lett, és valószínűleg a közeljövőben nem mer majd autóba ülni a sofőr…