Egy meglehetősen nehéz kialakítású kereszteződésen próbálunk átjutni úgy, hogy a visszatorlódott autók mögött a jobb külső sávba hajtva aztán jobbra tudjunk kanyarodni. A kamera látószögéből csak előre látunk, de a sofőr gondosan megvárja, amíg van elég hely, és szinte derékszögben átkel a főútvonalon. Ekkor azonban már messziről dudálva és fényszóróit villogtatva ér utol minket egy Toyota Camry, ami aztán majdnem belénk is csúszik. A megállást követően pedig a nagydarab, bőrkabátos sofőr a kezében pisztollyal ugrik ki az autójából, és szaladni kezd felénk – legkésőbb ilyenkor szorul össze az ember gyomra.

Pedig csak egy jó szándékú embert látunk, aki a rendőrségnek próbál segíteni azzal, hogy egy, korábban a főútvonalon bekövetkezett baleset okozóját - a lámpánál elöl várakozó Chevrolet Lacetti-t - megállásra bírja; a vétkes autó mögötti motorkerékpár is azért használja a vészvillogóját, mert ő is a balesetet okozó sofőrt követte. Pár pillanattal később megérkeznek a rendőrök is, majd indulunk is tovább. Valószínűleg a legközelebbi fehérnemű boltba, egy garnitúra új gatyáért…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!