Nagyon ráerősítettek az online funkciókra a felfrissített Jeep Renegade esetén, a UConnect Box 7 vagy 8,4 colos képátlójú monitorral jön, és jár hozzá a My UConnect alkalmazás, amellyel akár okosóráról is vezérelhető például a rádió vagy a tetőablak. Vannak gyárilag aktivált Alap szolgáltatások, a Normál szolgáltatásokat az ügyfél aktiválja, és vannak fizetős Opciós szolgáltatások is.

De nem csak az online világban élők örülhetnek a változásoknak, ez lesz az első Jeep Európában, amelyet hálózatról tölthető hibrid hajtással is kínálnak – pár hónappal azt követően, hogy a hagyományos belső égésű motorral szerelt kivitelek megvásárolhatóak lesznek. Az alapmotor 120 lóerős 1,0 literes turbó (5,8 millió Ft-tól), az 1,3-as turbó 150 vagy 180 lóerővel kérhető, az 1,6-os dízel 120 lóerős (7,34 millió Ft-tól), a 2,0 literes pedig 140 vagy 170 lóerős lehet.

Októbertől a vadonatúj Blue Shade karosszériaszín is csatlakozik a közelmúltban bevezetett Sting Grey és Bikini fényezési opciókhoz. A 2020-as modellévi Jeep Renegade így összesen 12 különböző opciót (Alpine fehér, Solid fekete, Colorado piros, Omaha narancs, Glacier ezüst, Carbon fekete, Gránit kristály, JetSet kék, Matt zöld – egyes árnyalatok feketére fényezett tetővel is társíthatók) kínál, tovább gazdagítva a négyféle felszereltségi szintből (Sport, Longitude, Limited és Trailhawk) és a három különkiadásból (S, Upland és Night Eagle) álló kínálatot. A testre szabhatóság azonban ezekkel a lehetőségekkel még nem ér véget.