Mostanáig alapvetően pickupok számára kínált lakóautó-felépítményeket a német Geho Cab nevű vállalkozás, most pedig a nagy méretű szabadidő-autók felé nyitnak az új Fiete elnevezésű, karbonból készített lakóterükkel. Alapvetően itt is alvázas felépítésű modellekre gondolnak – Mercedes-Benz G-osztály, Jeep Wrangler, Ford Bronco –, de az önhordó karosszériás Land Rover Defender 110-es is ott van az alapjárművek között.

Két embernek biztosít hálóhelyet, konyhát és fürdőszobát az 1,8 méter széles, 3,95 méter hosszú doboz, amelyben alapesetben 1,95 méteres a belső magasság. Lehet alacsonyabb tetőt is kérni, amivel 2,75 méter alá megy a jármű magassága, amivel már megoldható, hogy konténerben lehessen szállítani az átalakított autót. A lakótér részére van egy 100 Ah kapacitású akkumulátor, 90 literes a frissvíztartály, a hűtőszekrény 29 literes.

Az októbertől rendelhető Geho Cab Fiete ára 104 500 euró alapesetben, és ebben még nincs benne a felszerelés – az önhordó karosszériás Land Rover Defender esetén komoly átalakítást igényel –, a fényezés, satöbbi.