Az olajgyártó és a tuningműhely között már sok éve áll fenn együttműködés. A két cég mindössze félórányi autóútra található egymástól. A naptárhoz nyáron készítették a fényképeket. A fotózás egy hetet vett igénybe. Az eredmény egy különösen “hosszú” naptár lett, mely már decemberben kezdődik, és 13 hónapot ölel fel.

Az erotikus naptár mellett készült egy enyhített verzió is, melyben kevesebb meztelen bőr látható. A különlegesség: A lány-naptár ugyanazokat a motívumokat mutatja, mint az erotikus naptár, csak több ruhával. Aki úgy gondolja, hogy a szépségek csak zavarják a rálátást az autókra, az jobban jár a LIQUI MOLY motorsport-naptárával, mely minden oldalról bemutatja a versenysportot, kettő és négy keréken, sőt a vízen is.

Az erotikus naptár exkluzív ajándék a LIQUI MOLY üzleti partnerei számára. Lehetőség van magánszemélyként is hozzájutni egy példányhoz. Néhány naptár szabad piaci forgalomba is kerül, és a LIQUI MOLY Teamshopban http://www.liqui-moly-teamshop.de/ megrendelhető.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!