A koronavírus-járványtól eltekintve nincs olyan ellenfél, aki elől meghátrál James Bond, ha minden jól megy, akkor 18 hónap késéssel végre tényleg megtartják a „Nincs idő meghalni” című mozi bemutatóját. A Land Rover is most jön ki a filmben is szereplő Defender alapján készülő limitált szériájával, a Bond Edition a 90-es és 110-es karosszériával is választható.

A fényezés, a felnik és a tető is fekete, egyedül a féknyerget jelentik a változatosságot a maguk kék színével, hátra Defender 007 embléma kerül, a küszöbbetéteken a hátulról megvilágított Defender 007 felirat olvasható. A Pivi Pro fejegység egyedi grafikával indít, amelyen a márka és a James Bond franchise közti hosszú kapcsolat ismerhető meg. Sötét helyeken lehet látni, hogy a tükrök alján lévő projektorok 007 grafikát vetítenek a talajra.

Mindössze 300 darabot készítenek a Defender Bond Edition-ből, ezek közül az egyik Magyarországra kerül. Az autókat az SV Bespoke műhely szakemberei építik, a motortérbe az 5,0 literes, 525 LE/625 Nm teljesítményű kompresszoros V8-as kerül, a rövidebb, 90-es karosszériában ez 5,2 másodperces 0-100 km/óra gyorsulásra és 240 km/órás csúcssebességre elég. A „Nincs idő meghalni” hazai bemutatójára szeptember 30-án kerül sor.