Már kétszer volt jelenése az Audi Prologue tanulmánynak, igaz, másodjára épp csak új fényezést kapott a hatalmas méretű kupé. A Genfi Autószalonon lesz a harmadik jelenése a Prologue-nak, és ezúttal lényegi újdonság is van, mégpedig az ötajtós kombikupé karosszéria.

Ez alapján rögtön az is nyilvánvaló, hogy a soron következő A7-es modell előzetese az autó, hiszen ennél a nagy méretű kupénál képzelhető el a kombi karosszéria megvalósítása. Leghamarabb egyébként 2016 vége felé érkezhet az Audi kombikupéja, idén ősszel bemutatják az új A4-est, amelynek piaci bevezetése jövőre lesz, csak ezt követően jön majd az A6/A7 modellek leváltása.

Jelenleg az itt látható ábrákon kívül nincs sok információnk az Audi Prologue Avant tanulmányról, a bemutató alkalmából ismerjük majd meg teljes egészében a kombikupét, és akkor tudjuk majd meg azt is, ezúttal milyen hajtást kapott az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!