A Nemzetközi Nőnapon mutatta meg a kínai Zotye az SR9-es Porsche-koppintása alapján készített Goddes, azaz Istennő limitált széria első fényképeit, a Sanghaji Autószalon megnyitása előtt pedig teljes lett a kép a belső fotóinak közreadásával.

Meglepetések nincsenek, csak rengeteg rózsaszín és fehér bőr, no meg a rejtélyes CL betűk, amelyeket a fejtámlába hímeztek arany cérnával – ezek nem az autóra, nem a márkára utalnak. Egyébként a külsőhöz hasonlóan a belső megjelenés is a Porsche típusait utánozza, épp csak nem érintésérzékeny felület van az előválasztókar környékén, hanem fizikai kapcsolók.

A rózsaszín fényezés és belső mellett a fullextrás felszerelés jellemzi a Zotye SR9 Goddess Edition-t, tehát keréknyomásjelző, parkolóradar, sávelhagyás-figyelő, menetstabilizáló, kulcsnélküli bejutás és motorindítás valamint online kommunikációra képes érintőképernyős fejegység van a fedélzeten. A vételárat még nem közölte a gyár.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!