Még 2011-ben mutatta be első autóját a kenyai Mobius Motors, majd 2014-ben prezentálta azt az autót, amelynek a sorozatgyártását is el akarta kezdeni. Most, három évvel később egy teljesen az alapoktól kezdve újratervezett autóval álltak elő, amelyről azt állítják, hogy ez már tényleg megvásárolható lesz.

Korábban csővázas felépítést használtak, a Mobius II névre keresztelt autó létraalvázat kap, elöl kettős keresztlengőkaros független, hátul merevtengelyes felfüggesztéssel. A motor 1,8 literes, 131 lóerős benzines, aminek 1,6 tonnás saját tömeggel és legfeljebb 675 kg terheléssel kell megküzdenie. Csak hátsókerékhajtás van, a váltó ötfokozatú, kézi kapcsolású.

Egy 5-6 éves használtautó áráért akarja adni a Mobius a II-es típusát, azonban a 3,3 millió Ft-nak megfelelő indulóár (teherautó, hátsó ülések nélkül) mindenféle aktív vagy passzív – légzsákok, blokkolásgátló – biztonsági berendezések nélküli autót jelent. Csak három szín van, a fekete és a sötétkék mellett a csúcsmodell világoskék színben is kérhető.