Azoknak készül a Kede Automobile által tárgyalóbusznak átépített Mercedes-Benz V-osztály, akiknek a gyári modellek nem elég fényűzőek, ennek megfelelően nem szerénykednek a külső átalakításánál sem, az egész orrot egy hatalmas, krómmal a közlekedőket elvakító hűtőrácsra cserélik. A legnagyobb kínai V-osztályból indultak ki (3,43 méteres tengelytávolság, 5,4 méteres hossz), megemelték a tetőt, és mindezek után azt kell mondani, hogy leginkább a belső átalakításra koncentráltak.

A Guangzhou-i Autószalonon kiállított példánynál például márványnak látszó burkolatokat kapott a műszerfal és a hátsó rész, utóbbi helyen 2 nagyon kényelmes, menetirányba néző fotelt helyeztek el, a vezetőfülke válaszfala egy hatalmas képernyő, ez előtt 2 darab hátrafelé néző, gombnyomásra a szekrénybe visszahúzódó fotel található.

Nem nyúlnak a műszaki tartalomhoz, tehát marad a 2,0 literes turbómotor (211 LE), ami 9 fokozatú automatikus váltón át hajtja a hátsó kerekeket. A Mercedes-Benz V 260 L alapára 648 ezer jüan, a Kede által épített tárgyalóbusz alaphangon 1 680 000 jüanba kerül, de az korántsem olyan fényűző (és drága), mint a fényképeken és a kiállításon látható példány – a pontos árat minden esetben az egyedi igények alapján állapítják meg.