A Hyundai H-1-es típusa Európában teherautóként, ritkábban személyszállítóként kerül bevetésre, de ez utóbbi szerepkörben is felfedezhetőek a teherautós vonások az itt-ott kivillanó fényezetlen fém felületek láttán.

A modell legújabb változatánál ilyen veszély nincs, a Hyundai Grand Stare Royale egy igazi luxuscirkáló. Mind a négy üléssort nappa bőrrel vonták be, amiből egy kevés jutott még az ajtókárpitokra is. A 12 személyes utastérben a középső ülések csak pót helyek, igazán kényelmesen nyolcan utazhatnak, feltéve, hogy elég lábteret találnak maguknak. Magától értetődően elektromos mozgatású tolóajtókon keresztül lehet megközelíteni az utastér hátsó részét, a motortérben a nálunk is használt 2,5 literes turbódízel dolgozik.

Három ülés, négy üléssor - ez már auóbusz, nem személyautó Három ülés, négy üléssor – ez már auóbusz, nem személyautó

Ahhoz képest, mennyi luxust tömtek az autóba, meglepően olcsó a Grand Starex Royale, átszámítva kicsivel több, mint 36 000 eurót kell érte fizetni. Európában kis túlzással csak a bőrkárpitért elkérnek ennyit.

Mint a tévé: színesben sokkal szebb látványt nyújt a Hyundai H-1 Mint a tévé: színesben sokkal szebb látványt nyújt a Hyundai H-1