Április elsején kezdte meg működését hivatalos Mazda-márkakereskedés és –szervizként a Wallis Motor Duna Kft. A sikeres vállalkozás sokéves múltra tekint vissza az autóforgalmazás területén, több márkát kezelő kereskedésként a legkülönbözőbb igényű vásárlókat igyekeznek teljes körűen kiszolgálni. A márkakereskedés Pest egyik legforgalmasabb útján, a Könyves Kálmán körúton található.

A Mazda autószalon kialakításakor arra törekedtünk, hogy a márka hírnevének megfelelő színvonalú szalonban tudjuk bemutatni ezeket a méltán kedvelt gépkocsikat. Márkakereskedésünkben nagy kereskedelmi és műszaki tapasztalatokkal bíró, felkészült szakembergárda áll a gépjárművet vásárolni és javíttatni szándékozó ügyfelek rendelkezésére. Bízunk benne, hogy az ügyfelek hamar megkedvelik az új kereskedést, és a fővárosban tovább tudjuk növelni a Mazda tulajdonosok táborát – mondta a Mazda márka felvételéről Antal Péter, a Wallis Motor Duna Kft. ügyvezető igazgatója.

A Mazda hálózatában már jelenleg is kereskedést üzemeltető Autóméry Kft. 2012. áprilisában újabb hivatalos Mazda márkakereskedést és szervizt létesített, így a cég a meglévő Nyíregyházi kereskedés mellett már Debrecenben is képviseli a márkát. „Az Autóméry Kft már három telephelyen, Nyíregyháza, Debrecen és Mátészalkán kínál szervizszolgáltatást, alkatrészellátást és értékesít új gépjárműveket, illetve az ezzel összefüggő szolgáltatásokat. A cég ezeken a területeken immáron 17 éve a térség meghatározó szereplője. Az Autóméry cégcsoport 100%-osan magyar családi vállalkozás formában tevékenykedik. A Mazda, mint jó nevű, megbízható márka további márkáink mellett nagyszerűen egészíti ki termékportfóliónkat, így alternatívát kínálunk azon ügyfeleinknek is, akik különleges minőségre és kifinomultan sportos vezetési élményre vágynak. A Mazdában most igazán van fantázia – ahogy azt az új modellek és a forradalmi SKYACTIV technológia sikerei is bizonyítják -, értékesítésében további növekedési potenciált látunk.” – mondta Bagaméry Menyhért, a márkakereskedés ügyvezető igazgatója.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!