Megjelent a Puma új, a Mercedes AMG Petronas márka jegyeit és életstílusát magán viselő lábbeli-, ruházat- és kiegészítő-termékcsalád, a Puma Motorsport 2012 ősz/tél szezonra készülő újdonsága. Mint a Mercedes AMG Petronas Formula-1 Csapat hivatalos partnere, a PUMA büszke arra, hogy a csapat hivatásos divatfelelőse lehet, nemcsak a versenyzők, de a rajongók számára is. A Mercedes AMG Petronas csapat remekül kezdte a szezont, Nico Rosberg megszerezte első Forma-1 győzelmét, amely egyben a Mercedes első győzelmei is, mióta 2010-ben az „ezüst nyilak” visszatértek a versenysorozatba.

A Puma Mercedes AMG Petronas kollekció olyan prémium termékeket foglal magába, amelyek tükrözik a Mercedes AMG nagyteljesítményű luxusautó-márka presztízsét és eleganciáját, és amelyeket a lelátón szurkoló rajongók mellett a mindennapi használatban bárki viselhet. A különös igényességgel tervezett termékcsalád a Mercedes AMG Petronas csapat exkluzív színeit és annak logóit hordozza.

Az evoSPEED Low Mercedes AMG Petronas formavilágát a Forma-1 versenypályák és a világ vezetői autóversenyzőinek olyan teljesítménye inspirálta, mint a Mercedes AMG Petronas csapatban szereplő Nico Rosbergé és Michael Schumacheré. A cipőn megtalálható a teljes EVA komfort talp, a növelt illeszkedést garantáló belső EverFit háló, és a jobb tapadást segítő sarokborítás. Az extra tartósság érdekében a nagylábujji részek gumibevonatú borítást kaptak. A minimalista minta-kialakítás és az aszimmetrikus fűzőrendszer tükrözi a funkció hangsúlyát a tervezésben, a stílust a cipő sarkán megtalálható Mercedes-Benz logó jeleníti meg. A grafikákkal ellátott Graphic Tee pólók a Petronas zöld színében készülnek, a Mercedes AMG Petronas és a Mercedes-Benz logóival, valamint a csapat által ihletett grafikával látták el őket. A Mercedes AMG Petronas Polo fehér színben készül és teljes grafikával látták el. Jobb első oldalán látható a Mercedes AMG Petronas csapat logója, a Mercedes-Benzé pedig a hátoldal gallérja alá került. A tökéletes galléros póló a Mercedes AMG Petronas csapat szurkolóinak! Nem fog fázni a tribünökön, a rövid Mercedes AMG Petronas Statement Jacket dzseki benntartja a meleget. A dzseki könyökrészeit steppelt kidolgozással, a gallér körül merevítéssel és első oldali zsebbel készítik. A dzsekin a Mercedes AMG Petronas és a Mercedes-Benz logó egyaránt megtalálható. A fekete hátizsák egyszerű és elegáns, összhangban a Mercedes AMG Petronas márka jellemzőivel. A hátizsák a Mercedes AMG Petronas márkajelet viseli, és ideális útitárs egy Formula-1 nagydíj hétvégéjére. A Puma Mercedes AMG Petronas kollekcióról további információkat a www.puma.com/motorsport oldalon kaphat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!