Csak és kizárólag az Egyesül Államokban lehet majd megvásárolni az Audi R8 Competition elnevezésű, mindössze 60 darabra limitált szériáját, ennek megfelelően a Los Angelesi Autószalonon lesz majd a hivatalos bemutatkozása.

Nem is nagyon fogják körbehordozni a különböző szalonokon az autót, de nem kell aggódni a rajongóknak, a kémfotók szerint egy hatalmas spoilerekkel rendelkező, még ennél is nagyobb teljesítményű változattal is készülnek, úgyhogy nem sokáig élvezheti majd a minden idők legerősebb és legfürgébb Audijának kijáró dicsőséget az autó.

Addig azonban itt vannak a legfontosabb számok: az 5,2 literes, szívó V10-es teljesítménye 570 lóerő, és 3,2 másodperc alatt gyorsul 96 km/órára a hétfokozatú dupla kuplungos váltóval és összkerékhajtással szerelt szuperautó, a csúcssebesség 320 km/óra. Karbon-kerámia fékek, fényes fekete kiegészítők, hátulról megvilágított küszöbfelirat jelentik az Audi R8 Competition további különleges részleteit.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!