A Csillagok háborúja film egyik híres bakija a fejét a kapuba beverő rohamosztagos. Valami hasonlóra számíthat a Garage Italia Customs által az elektromos meghajtású Fiat 500E alapján épített Stromtrooper, azaz Rohamosztagos elnevezésű autó vezetője is, a nagy tuningolás közben ugyanis sikerült jórészt fóliával lefedni a szélvédőt, úgyhogy elég nehéz előrefelé kilátni.

Az autó témája egyébként annyi, hogy fekete-fehér. Ha a törvény nem írna elő kötelező színeket például egyes visszajelzőknek és a hátsó lámpáknak, akkor teljesen kétszínű lenne a végeredmény. Kívül-belül fekete és fehér minden, a kocsi orrán, a felnik és a kormány közepén látható márkajelzést rohamosztagos-sisakot mutató ábrára cserélték, és a rend kedvéért extra nagy méretű fehér karikát kaptak az abroncsok is.

Arra már nem tér ki a sajtóközlemény, a gyárilag 111 lóerős csúcsteljesítményű villanymotorhoz hozzányúltak-e, de jelen esetben ez amúgy is mellékes. Most már csak arra a csoportképre várunk, ahol az oldalkocsis Ural motorkerékpáron közlekedő Darth Vader mögött felsorakoznak a Fiat 500E Stormtrooper-ek…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!