Az a meglepő dolog olvasható a Ford Kuga Vignale bejelentéséről szóló sajtóközleményben, hogy a spanyolországi gyárban létrehozott Vignale Centerben a dolgozók a legújabb lézeres és kamerás érzékelőkkel, illetve a saját szemükkel és tapintásukkal győződnek meg arról, hogy tökéletesen állnak a fedelek, nincs festékhiba – akkor ezek a szerint a normál Kugánál össze-vissza állnak az ajtók, és a fényezési hibával is kikerülnek az autók a gyárból?

Az első fényképeken látható autónál a Milano Grigio nevű, rózsaszínesen csillogó fényezést alkalmazták fényes fekete koptatólemezekkel, és ott látjuk a kocsi orrán a jellegzetes mintázatú Vignale-hűtőrácsot is, az utastérben Cashmere színű bőrt használtak; a fényezést mintegy két órás munkával kézzel polírozzák fel.

Csak az erősebb motorokkal lehet majd kérni a Kuga Vignale-t, a 150 lóerősek (1.5 EcoBoost és 2.0 TDCi) elsőkerékhajtással és 6 fokozatú, kézi kapcsolású váltóval jönnek, a 180 lóerősök (1.5 EcoBoost és 2.0 TDCi) automatikus váltóval és Intelligens Összkerékhajtással rendelkeznek. Azért készítik el a Ford Kuga Vignale változatát, mert például az Egyesült Királyságban az eladott autók több mint 80 százalékát a Titanium csúcs-felszereltséggel értékesítették, szóval a vásárlói igény megvan a még több luxusra.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!