A Volvo Quality 1 elnevezésű használtautó-programja 2012 februárjától adja át a helyét a Volvo Selekt-nek, amely a vásárló számára több előnnyel jár. Nem csak Magyarországon, hanem egész Európában érvényes, lényegében az újautók garanciájának megfelelő 12 hónapos, kilométer-korlátozás nélküli garanciát adnak a program keretében értékesített használt autókra.

A programba bekerülő Volvo személygépkocsik 100 pontos átvizsgáláson esnek át, és az ország 11 Volvo márkakereskedésében lehet megvásárolni őket – a több telephellyel is rendelkező cégeknél jellemzően csak az egyik helyszínen. Az autók legfeljebb 60 hónaposak, futásteljesítményük nem haladja meg a 150 000 km-t. Ha a kedves ügyfél mégis elégedetlen lenne az autóval, egy alkalommal cserélhet is – 30 napon és 1500 km-en belül, azonos értékű vagy drágább autóra.

A Volvo azért csatlakozott a Volvo Selekt-hez, mert annak segítségével egész Európából tud keveset futott autókat szerezni, az autópiac jelenlegi helyzetében egyre nagyobb része van a használtautó-értékesítésnek, a volumen éves szinte durván kétharmada az újautó-eladásoknak. A Volvo Selekt használtautó programról részletek a www.volvocars.hu/volvoselekt weboldalon találhatók.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!