Szemmel láthatóan Luigi Colani formatervező nyolcvanas években megalkotott kamionjai ihlették az eleMMent formáját, azonban a középre helyezett, körbe forgó ablaktölrő helyett csak egy óriási, tetőre szerelt lapát távolítja el a vizet a szélvédőről.

A jármű hátralevő része már a legjobb helykihasználás érdekében egy téglára hasonlít, az egyszintes jármű megközelítéséhez jó sok lépcsőt kell leküzdenie az utasnak. Ezt követően a padlófűtéssel és légkondicionálóval ellátott utastérbe jut, amelyet megállás után több oldalra csúszó modul segítségével lehet megfelelő méretűre növelni.

A lakótér olyan különlegességeket is tud, mint a gombnyomásra átforduló, és bárpultként funkcionáló kanapé, vagy a szintén egy gombnyomásra összeálló napozófedélzet a tetőn, a fürdőszoba természetesen márvány burkolatú. A járművet egy 510 lóerős motor mozgatja, a vételár nem ismert, hszen az minden esetben a megrendelő egyedi kívánságai döntik el – márpedig megrendelő még nincs.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!