Talán a „bizarr” szó nem is elég ahhoz, ami Great Fallsban, az Egyesült Államokban történt.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy férfi, nevezetesen Bryce Steven Boos talált egy kulcsot egy autókereskedés előtt. Mivel úgysem tudott mit kezdeni vele, gondolta beviszi, hátha kap érte egy kis jutalmat.

Be is sétált az ügyvezetőt keresve, és közölte, nagyon szívesen visszajuttatja a kulcsot, cserébe persze egy kis készpénzért. Miután jelezték, nem szeretnének fizetni a kulcsért, az úriember agya teljesen elborult: előbb letolta a nadrágját, majd – nehéz ezt szebben megfogalmazni – beleürített a tenyerébe, és szétkente belei tartalmát az egyik autó szélvédőjén, sőt, bele is ütött egyet, ami nem sikerült gyengére, ugyanis nagyjából 1500 dollárnak – 385 ezer forintnak – megfelelő kárt okozott.

Ezt követően, talán érthető, rendőrt hívtak, méghozzá Boos legnagyobb megdöbbenésére, ő ugyanis nem érette, hogy mitől lenne törvénytelen az, amit csinált.

Ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy az úriember nem beszámítható, akkor érdemes hozzátenni, mikor berakták a rendőrautóba, addig ütötte az ablakba a fejét, míg el nem ájult. Akár 11 év börtön is várhat rá.