Mindenki nehezen viseli a koronavírus-járvány miatti karantént, és azt, hogy nem lehet sehová menni és semmit csinálni szinte. Egy csapat gyerek azonban az Egyesült Államokban annyira elkezdett unatkozni, hogy igazi autótolvaj-bizniszt indítottak. Unalomból.

A WFMY News beszámolója szerint a 9 (!!!) és 16 év közötti gyerekekből álló banda kizárólag azért kezdett el Észak-Karolinában, az Egyesült Államokban autókat lopni, mert nem volt jobb dolguk.

A rendőrség szerint a gyerekek egyszerűen nem tudtak mit kezdeni magukkal, ezért a közelben található kereskedésekből rendszeresen elkötöttek autókat, amikkel utána rövid utakra indultak szórakozásból.

Az autók közt volt Lexus, Audi, Volvo, Honda, Ford, Subaru, Toyota és Chevrolet is, a hat hetes rablássorozatuk alatt pedig 1 138 718 dollár (átszámolva körülbelül 370 millió forint – 46 darab kocsi) értékű autót vittek próbaútra.

A 46 autóból hatot leszámítva az összes előkerült. A 19 fős bandából a rendőrök egyelőre hét gyermeket tudtak azonosítani, abból négyet őrizetbe is helyeztek.