A teljes kínálat jelentős része, mintegy 55 db autó tekintélyes (5-15 %-os) kedvezménnyel várja az érdeklődőket. A tavaly októberben először szervezett használtautó-börzére a rossz idő ellenére is nagyon sokan látogattak el és számos szerződés is köttetett. Ezért döntött úgy a Volvo Autó Hungária használtautó-üzletága, hogy ezentúl évente kétszer, tavasszal és ősszel is megrendezi a Quality 1 használtautó-börzét.

A május végén szervezett vásáron kizárólag olyan Volvo modellek vehetnek részt, amelyek a Volvo szigorú előírásai szerint átvizsgált, műszakilag első osztályú autók, max. 7 évesek, max. 150.000 km-t futottak, végigkövethető tulajdonos- és szerviz-igazolással rendelkeznek. A kiállított Volvo modellek jelentős része fiatal, kevesett futott, kiállítási és bemutató autó, de beszámított és bérautók is lesznek a kínálatban. A WestEnd tetőteraszán kiállított autók nagy része most jelentős, a korábban kínált árakhoz képest akár 15%-os kedvezménnyel is elvihető.

Az érdeklődőknek pedig a Volvo Autó Hungária munkatársai kedvező finanszírozást ajánlanak, illetve autóbeszámításra is van lehetőség. A Quality1 modellt vásárlók az autó mellé 7 napos cseregaranciát, 1 éves mobilgaranciát és 1 éves műszaki garanciát is kapnak.