Annyiban igazat állít a Kia sajtóközleménye, hogy a jövő év elején leplezik le majd Genfben az új Picantót, hogy hazájában Morning néven forgalmazzák a csöppséget. Ez utóbbit fényképezték le mindenféle álcázás nélkül, így már az is kiderült, hogy a vázlaton csak úgy odarajzolt vörös díszek bizony ott lesznek a szériaautón is, mármint a karosszéria színétől eltérő – akár rikítózöld (!) – betétek kerülnek a lökhárítókra és a küszöbborításokra, persze konzervatívabb szürke megoldás is elérhető lesz majd.
picanto2
A jelenleginél felnőttebbnek tűnik az új generáció, a nagy méretű fényszórók és az azokkal összeérő tigrisszáj-hűtőrács tényleges méreteinél (érdemben nem változik) nagyobbnak láttatja a Picantót. A mérges tekintet egyébként az eddigivel megegyező műszaki tartalmat rejt, azaz 1,0 és 1,2 literes szívó benzineseket, az 1,0 literes turbómotorra pár hónapot kell majd várni a piaci rajtot követően.

picanto3

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!