Nem egyszerűen csak a téli sportok szerelmeseinek készítették az Audi Q3 Vail nevű tanulmányt, ez tekinthető az Audi Q3 RS sportváltozat első hivatalos említésének, korábban ugyan néhányan vezethették már az autót, de az hivatalosan még nincs bemutatva.

Ezzel szemben itt a Q3 Vail, amelynek motorterében a Győrben gyártott 2,5 literes TFSI öthengeres dolgozik 314 lóerős teljesítménnyel, a maximális nyomaték 400 Nm. A kompakt szabadidő-autó 5,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre, és akár 262 km/órás tempóval is száguldhat.

Egy észak-amerikai síparadicsomról kapta a nevét az Audi Q3 heves jegese Egy észak-amerikai síparadicsomról kapta a nevét az Audi Q3 heves jegese

Akit inkább a különleges felszerelések érdekelnek, annak itt egy lista: síléc/hódeszka tartó a tetőn LED-es lámpákkal, termosz a vezető és az utas között, kivehető zseblámpák a csomagtér oldalában, 20 colos felnik 255/45-ös téli abroncsokkal. Az Alcantara tető-, a Nappa bőr üléskárpit, az alumínium díszlécek már hétköznapi dolognak számítanak egy tanulmány esetén.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!