A Bugatti Chiron önmagában is egy elég ritka szuperautó, ám még annál is ritkább a Chiron sportváltozata. De ha valakinek még ez sem lenne elég, és annyi pénze van, hogy már tényleg nem tudja hová rakni, annak itt van a Bugatti Chiron Sport Zebra.

Egy szemfüles videós a Bugatti gyára mellett kapta videóra a különleges szuperautót, amelyből szó szerint egyetlen egy létezik az egész világon.

Ez úgy történhet meg, hogy a Bugatti hajlandó apró átalakításokat végezni az autó külsején, illetve szinte bármilyen festést vállal, ha a leendő tulaj hajlandó jó mélyen a zsebébe nyúlni.

Így született meg a „Zebra” fantázianevet viselő Bugatti, ami a motorháztető alatt tulajdonképpen egy Chiron Sport, ám kívülről különbözik a francia gyártó összes autójától.

Hogy mennyibe kerülhet a Zebra, azt még megbecsülni is nehéz, mivel a Bugattinál üzleti titokként kezelik, mennyit is kérnek a különleges átalakításokért. 

Bugatti Chiron Zebra 1 of 1 – Youtube : Link in the bio #TheSupercarSquad

Az biztos, hogy a Chiron Sport ára önmagában 1 milliárd forint körül van, az extrák még ehhez jönnek. És sejthetjük, hogy a Bugattinál elég vastagon fog a ceruza…