Visszafogott lesz a Volkswagen Arteon modellfrissítése, azonban az első lökhárító változása is látványosabbá teszi majd az ötajtós kupé megjelenését – Kínában csak R-Line külsővel forgalmazzák majd a kupét. Az igazi újdonságot a rögtön szabadidő-autós körítést is magán viselő shooting brake kombi jelenti majd, amely a fekete védőszoknya mellé rögtön egyedi első lökhárítót is kap majd.

Érdekes részlet, hogy Kínában az ötajtós és a kombi hátuljára is a CC nevet írják ki a márkajelzés alá. Újak a LED-es fényszórók, amelyek már jobban beleolvadnak a széles hűtőrácsba, áttervezték a 18 vagy 19 colos átmérővel választható könnyűfém felniket. A kínai piacon nincs műszakilag változás, a Volkswagen Arteon hajtásáról a 2,0 literes turbómotor gondoskodik 186 LE/320 Nm teljesítménnyel, és hétfokozatú, duplakuplungos váltón keresztül hajtja az első kerekeket.

Az európai – és globális – Volkswagen Arteon frissítésről majd a június 24-én esedékes hivatalos leleplezést követően lesznek majd pontos részletek.