A legelső Chevrolet Camarót próbálták megidézni a General Motors formatervezői az aktuális generációval, de a hazánkban is kapható póniautó nem elég radikális minden vásárlónak. Rajtuk segít a Lingenfelter tuningcég egy új csomaggal.

Az 1969-es Rallye Sport megjelenését próbálták meg felidézni az eredetivel megegyező stílusban elvégzett átalakításokkal: a kerek fényszórók és a hűtőrács helyére rejtett lámpák kerültek. A légterelőkön kívül néhány krómozott rátét kerül a hátsó sárvédőkre, és a a ”69-es Rallye kerekekre hasonlító felniket is készítettek – húsz colos átmérővel már nem olyan ütős a kerék, mint eredetiben.

Az összes elem csavarozással vagy ragasztással rögzíthető a karosszériára, ennek megfelelően csomagban – 8150 dollár – vagy az autóra felszerelve, lefényezve – 9750 dollár – is meg lehet vásárolni a készletet. A Lingenfelter szívesen kombinálja az új RS csomagot egyéb tuningkészleteivel, például a 6,2 literes V8-as motor teljesítményét 800 lóerőre növelő kompresszor-csomaggal.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!