Egyszerűen nem lett volna szabad túlélnie a videón először 2:10-nél látható kocka Lada sofőrjének és a hátsó ülésen utazó utasának az ütközést. A felvételen először is azt látjuk, hogy az út szélén lassan becsatlakozik a főútvonalra, de eltart egy darabig, míg felgyorsul az autója.

Ekkor azonban nagyon csúnyán elszámolja magát a sofőr azzal, hogy a külső sávban haladó autóbusz és a belsőben épp előzni készülő autó között kibújva akar megspórolni úgy 15-20 másodpercet. Az orosz utak rémét nem ilyen hirtelen manőverekre tervezték, a vezető elveszíti az uralmát a kocka Lada felett, ami oldalával pont a szemből érkező kamionnak ütközik nagy tempóval, majd a visszacsapódó roncs másik oldalát a kamerás autó töri össze. És most jön a csoda: a túlságosan is optimista autóvezető kimászik a roncsból a kitört szélvédőn keresztül, és utasa is megmenekül. A vezetőnek eltört néhány bordája, de még aznap kiengedték a kórházból, az utasának csak zúzódásai lettek. Úgy látszik nem csak a részegeknek, de a hülyéknek is van védőszentje.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!