„A kecskeméti Mercedes-Benz gyár rastatti (Németország) testvérgyárunkkal együttműködve jelentősen hozzájárul a kompakt autók termelésének bővüléséhez. A modellfrissített CLA és a CLA Shooting Brake gyártásának megkezdésével ismét sikeresen teljesítettünk a kompakt autók világszerte működő gyártási hálózatán belül.“ – hangsúlyozta Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke. Világszerte több helyen is végzik a CLA kupé végszerelését a kecskeméti alkatrészek (CKD) segítségével, szóval rövid logisztikai átfutási idővel az Indiában, Malajziában és Thaiföldön is készített autók is megújulnak majd.

A szériafelszereltség részét képező fekete gyémántmintás hűtőmaszk, az új könnyűfém-felnik a modelfrissített CLA és a CLA Shooting Brake sportos és kifejező megjelenését erősítik. Belül az üléshuzatok és a dekorbetétek jelentik a leglátványosabb változást, több új extra rendelhető, úgymint LED-fényszóró, kéz használata nélküli csomagtér nyitás, valamint az okostelefonok bővített felhasználási lehetőségei. 2015-ben a kecskeméti gyár több mint 180.000 kompakt autót gyártott.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!