Két limitált szériás autóval koronázza meg kínálatát az UAZ, a Patriot terepjáró Unlimited és Expedition elnevezésű változatai a leggazdagabban felszerelt változaton felül számos hasznos vagy épp fényűző extrával rendelkeznek.

Az Unlimited esetén leginkább a megjelenést próbálták meg javítani, a csak itt elérhető quartz metálfényen kívül sötétre festett 16 colos könnyűfém felnik, fekete létrás tetőcsomagtartó kerül a csomagba, az utastérben bőr-szövet kárpitozás és téli csomag – elektromos kiegészítő fűtés, nagyobb teljesítményű utastér-hőcserélő, fűthető hátsó ülések, elektromosan fűthető szélvédő, nagy kapacitású akkumulátor – jelenti az újdonságot.

Az Expedition esetén CB-rádió előkészítés (antenna és kábelezés), az UAZ márkanevet magán viselő alsó védőpajzs jelenti a legfőbb újdonságot a rushmore metálfényen felül, a 16 colos felniket feketére fényezik. A téli csomag ebben az esetben feláras extra, cserébe az alapár is olcsóbb 20 ezer rubellel. Az Expeditionért 679 950 rubelt (4,46 millió Ft) kérnek, az Unlimited 699 950 rubelbe (4,6 millió Ft) kerül, és mindkettőt csak a 2,7 literes, 128 lóerős benzinmotorral szerelik. Aki mindenképpen a 2,2 literes, 114 lóerős turbódízelt szeretné, annak le kell mondania a különleges csomagolásról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!