Nem volt hosszú életű a Seat Leon Cupra 280-as rekordja, hogy első fronthajtású szériaautóként ez ment körbe először 8 percnél rövidebb idő alatt a Nürburgringen, ennek ellenére büszkék az eredményre.

Annyira, hogy gyorsan össze is állítottak egy olyan csomagot, amely Sub8 Performance Pack névre hallgat. Ennek leglátványosabb eleme a fekete vagy narancs színű, 19 colos könnyűfém felni, ezen felül még küszöbtoldatokat és nagyobb teljesítményű (3 centivel nagyobb tárcsaátmérő, 4 dugattyús Brembo féknyergek) első fékeket tartalmaz. Ezt még ki lehet egészíteni Michelin Pilot Sport Cup 2 fél-slick abroncsokkal is, itt siet kiemelni a Seat brit forgalmazója, hogy ezekért az abroncsokért mindössze 460 fontot kérnek, míg a Renault ugyanezekért a gumikért 1000 fontot kér.

Új elem a Cupra extrafelszerelések között az első kagylóülés, amelynél nincs külön fejtámla, cserébe nagyon jól tartja a testet, ezen felül alcantara/bőr kárpittal borítják, fehér díszcsík és Cupra-logó teszi különlegessé. Ezen felül két megjelenési csomag választható, a Black Line illetve White Line fekete- illetve fehér karosszériaszínt és kiegészítőket jelent – decembertől pedig már Orange Line is választható lesz, amelynél szinte teljesen narancsszínű lesz a külső.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!